Pentraprot Bar este un baton proteic cu 5 surse de proteine.
Se fac comenzi de minimum 5 buc.
Pentaprot Bar - descriere
PENTAPROT-BAR este un supliment alimentar bogat in proteine, avand un continut egal de lapte, zer, soia, albus de ou si mazare, ideal pentru persoanele cu nevoi mari de energie si proteina.
Pentaprot Bar - utilizare
Se pot consuma 1-3 batoane pe zi, in functie de nevoile proteice si energetice. A nu se depasi doza zilnica de 3 batoane.
Pentaprot Bar - ingrediente
Contine: sirop de glucoza, sirop maltitol, ulei de palmier, fulgi de porumb, cazeinat de calciu (contine lactoza) (5,73%), izolat proteic din soia nemodificata genetic (5,73%), concentrat proteic din zer (contine lactoza) (5,73%), concentrat proteic din albus de ou (5,73%), izolat proteic din mazare (5,73%), inulina, aroma alimentara (vanilie) si vitamina C (0,04%).
Valoare energetica/baton 60 = 234 Kcal (981 KJ)
Pentaprot Bar - recomandari
Pentaprot Bar este un aliment proteic având cinci surse de proteină, lapte, zer, soia, albuş de ou şi mazăre, toate în aceeaşi proporţie. Se recomandă persoanelor cu nevoi mărite de energie şi proteină.
Contraindicaţii: contraindicat persoanelor cu intoleranță la fructoză și lactoză sau alergice la soia, ouă. A se consuma, de preferință, înainte de data înscrisă pe ambalaj. Poate conține urme de arahide.
Nota: a nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul se păstrează în ambalajul original, în locuri ferite de umezeală şi căldură.
Pentaprot Bar - informatii nutritionale:
Declarație nutriţională (valori nutritionale medii) | /baton 60 g | /100 g |
Valoare energetică | 981 KJ/234 Kcal | 1635 KJ/390 Kcal |
Grasimi | 9,36 g | 15,6 g |
din care: | ||
acizi grasi saturați | 3,91 g | 6,52 g |
acizi grași trans | 0 g | 0 g |
Glucide | 27,56 g | 45,93 g |
din care zaharuri simple | 3,88 g | 6,47 g |
Proteine | 15,03 g | 25,05 g |
Minerale | 0,94 g | 1,57 g |
Vitamina C | 24 mg (30% VNR) | 40 mg (50% VNR) |
VNR=Valoare Nutrițională de Referință cf. Regulament 1169/2011.